Laurent Simons, micul geniu intelectual in stiinta, insa ignorant in constiinta
Motto: „Stiinta fara constiinta este ruina sufletului.”
Francois Rabelais.
Copilul minune in varsta de 11 ani, Laurent Simons este cel mai tanar absolvent de facultate din toate timpurile, obtinand o diploma de licenta in fizica, dupa ce si-a finalizat studiile in doar un an, la Universitatea din Anvers, in Belgia, potrivit unui raport Newsweek.
Originar din Ostend, Belgia, Laurent Simons a obtinut o distinctie mai mare decat alti studenti, dupa ce a absolvit cu un procent uimitor de 85%, in plus fata de faptul ca a terminat cursul intr-un singur an, spre deosebire de cei trei obisnuiti. Simons ar fi putut termina la o varsta mai tanara, insa in 2019 a abandonat Universitatea Eindhoven din Olanda la doar noua ani. Dar acest lucru s-a intamplat pentru ca oficialii au refuzat sa-i permita absolvirea pana la implinirea varstei de 10 ani.
„Nu-mi prea imi pasa ca sunt cel mai tanar […] pentru mine este vorba doar de a obtine cunostinte”, a declarat Simons intr-un raport al ziarului olandez De Telegraf. „Aceasta este prima piesa de puzzle in obiectivul meu de a inlocui parti ale corpului cu parti mecanice. Nemurirea este scopul meu. Vreau sa pot inlocui cat mai multe parti ale corpului cu parti mecanice. Am trasat o cale pentru a ajunge acolo. O puteti vedea ca pe un mare puzzle. Fizica cuantica — studiul celor mai mici particule — este prima piesa a puzzle-ului.”
Simons a continuat spunand ca dobandirea si aplicarea cunostintelor sunt principalele sale obiective in viata, iar in cel de-al doilea va necesita sa lucreze cu cei mai buni profesori pe care ii poate oferi lumea moderna. Dar, in mod bizar, el vrea, de asemenea, „sa se uite in creierul lor si sa afle cum gandesc”. Universitatea din Anvers a confirmat absolvirea si distinctiile sale, spunand ca „Simons a studiat pentru diploma de licenta in fizica din martie 2020, iar acum a absolvit cu 85%, ceea ce reprezinta cea mai inalta distinctie”, potrivit unui purtator de cuvant al Universitatii din Anvers, relateaza The Brussels Times.
Foarte interesant este ca, desi are o sete de cunoastere foarte mare inca de timpuriu, nu este capabil inca de a intelege lumea fizica si nu a inteles ca fizica cuantica are si dimensiuni non-fizice. Vrea sa priveasca in interiorul creierului respectivilor profesori cu care vrea sa lucreze, dar nu stie ca acest lucru este reductionist, intrusiv si materialist, si nu cunoaste faptul ca nu exista dovezi stiintifice cum ca creierul gandeste. Mai mult, noua descoperire din stiinta arata ca corpul uman este mai degraba un habitat ecologic decat un organism. Il preocupa cele mai mici particule fizice? Mai degraba ar trebui sa-l preocupe multidimensiunile universului, inclusiv ale creierului uman.
In zadar este comparat cu Einstein sau Stephen Hawking, deoarece ar trebui sa se intereseze cum a descoperit Einstein teoria relativitatii, sau Kekulé molecula benzenului, spre exemplu. Ar trebui sa inteleaga faptul ca descoperirile stiintifice nu se obtin prin rationamente, ci prin revelatie. Tesla, Schrodinger, Niels-Bohr, erau oameni de stiinta cu multa imaginatie, asa cum spunea si Einstein ca mai importanta este imaginatia decat cunoasterea. A intuit foarte bine faptul ca totul ii este dat prin revelatie si nu prin a se uita in creierul unui om ca sa vada cum gandeste, spre exemplu. De la aceasta idee intrusiva si pana la fapte, e doar un pas. Istoria degradarii si materialistizarii stiintei a inregistrat nenumarate dezastre atunci cand savantii erau lipsiti de constiinta si isi foloseau numai rationamentele. Vedeti cazul Mengele.
L-am invita pe micul geniu la meditatie si trezirea constiintei sale decat la studiul in miile de universitati materialiste si intelectualiste ale lumii noastre. Astfel, ar ajunge mai repede la revelatiile care aduc descoperiri epocale in stiinta.
Nu este nimic rau in a imbunatatii medicina prin construirea de mecanisme prostetice care i-ar ajuta enorm pe pacientii cu handicapuri locomotorii de toate felurile, insa de la aceasta si pana la a ajunge nemuritor transformandu-te intr-un robot, e cale foarte lunga. De cand s-au inventat cibernetica si robotica, nu s-a ajuns la nemurirea umana si nici nu se va ajunge. Mecanica robotica are limitarile sale, iar nemurirea umana nu are de-a face cu mecanica trupului fizic, ci de fapt este vorba de nemurirea constiintei treze, nu adormite.
Asadar, invitam micul geniu intelectual sa ii studieze pe marii Tesla, Schrodinger, Niels-Bohr, Einstein etc., insa nu inainte sa-si trezeasca constiinta. S-a vazut foarte clar la ce a dus folosirea descoperirilor lor in aceasta lume de catre minti dominatoare si monopolizante: la dezastrul zilelor noastre care ne conduce catre distopia marelui reset fascistoid.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!